Kulturno srce Trzina spomladi 2021


V MAJU IN JUNIJU ŠE DVE DELAVNICI ZA ISKALCE ZAPOSLITVE!

Projekt se izvaja v okviru LAS Za mesto in vas. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. (www.eu-skladi.si). Partnerji v projektu so Občina Trzin, Zavod Azum in KUD Franc Kotar Trzin.

Delavnice za tiste, ki šele vstopajo na trg dela (pričetek 9.6.)

“V veliko veselje se mi je bilo udeležiti delavnice. Sproščeno vzdušje in podajanje mnenj o možnih izboljšavah predstavljata dodano vrednost. Vsekakor bom udeležbo priporočil tudi drugim!

Iskanje zaposlitve zna biti precej strašljivo, še posebej, če tisti, ki iščejo zaposlitev, nimajo veliko izkušenj, ki bi jih pridobili na drugačen način, kot je študentsko ali prostovoljno delo, praksa v okviru šolanja ali študija, oziroma določene naloge v okviru različnih društev.

Toliko vprašanj in dilem, ki nastopajo po končani izobrazbi, hkrati vznemirljivo a tudi stresno. Želimo vam pomagati, da raziščete svoje želje in kompetence, se naučite soočiti s tremo pred razgovorom, trenirate svojo komunikacijo in se spoznate z drugimi mladimi, ki iščejo prvo zaposlitev.

VEČ O DELAVNICI

Delavnice za tiste, ki že dlje iščejo službo (pričetek 19.5.)

“Na delavnici “VEM, DA SPET ZMOREM” sem se naučila biti bolj samozavestna in sproščena na razgovoru za delo. Dobro mi je bilo, da smo se kot skupina ujeli, ter si delili izkušnje in spoznanja glede iskanja zaposlitve. Veliko stvari, ki smo jih spoznali, pa bom lahko prakticirala tudi na drugih področjih življenja, npr. trebušno dihanje, tehnike sproščanja, ogrevanje glasilk, reševanje problemov itn. Zares koristna, zanimiva, poučna ter pozitivna izkušnja, ki vam jo toplo priporočam.”

Kaj znam, česa sem sposoben? Kako komunicirati, kako premagati tremo pri razgovoru? Lahko pokličem po telefonu, kaj naj rečem? Kako začeti? Kako se obnašati na razgovoru? Kakšna je moja komunikacija in kako jo lahko izboljšam? …

Ta in podobna vprašanja se pogosto pojavljajo potem, ko smo že nekaj časa brez službe in tudi naša motivacija že lahko upade. Vemo, da bi nekaj morali narediti, pa bodisi nimamo volje ali pa ne energije za to. Pri tem vam lahko pomagamo!

VEČ O DELAVNICI

POTEK DELAVNIC

Vsaka delavnica je razdeljena na dva dela, vmes pa je čas za refleksijo in individualno delo. Prvi del se praviloma prične v sredo in traja do petka, drugi del pa se nato prične naslednjo sredo ter prav tako traja do petka. Skupno torej 6 dni. Predvidoma posamezna delavnica poteka od 8.30-11.00, po potrebi pa se dolžina delavnice tudi malo prilagodi.

PRIJAVA na delavnice

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.