Delavnice za osebe, ki že dlje iščejo službo

Projekt se izvaja v okviru LAS Za mesto in vas. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. (www.eu-skladi.si). Partnerji v projektu so Občina Trzin, Zavod Azum in KUD Franc Kotar Trzin.

Kam se obrniti, kako začeti? Kaj znam, česa sem sposoben? Kako komunicirati, kako premagati tremo pri razgovoru? Lahko pokličem po telefonu, kaj naj rečem? Kje začeti? Kako se obnašati na razgovoru? Kakšna je moja komunikacija in kako jo lahko izboljšam? …

Ta in podobna vprašanja se pogosto pojavljajo potem, ko smo že nekaj časa brez službe in tudi naša motivacija že lahko upade. Vemo, da bi nekaj morali narediti, pa bodisi nimamo volje ali pa ne energije za to. Pri tem vam lahko pomagamo, vi si le pravočasno zagotovite mesto na BREZPLAČNI ŠESTDNEVNI delavnici s PRIJAVO NA DELAVNICE

Mnenje udeleženke: “Na delavnici “VEM, DA SPET ZMOREM” sem se naučila biti bolj samozavestna in sproščena na razgovoru za delo. Dobro mi je bilo, da smo se kot skupina ujeli, ter si delili izkušnje in spoznanja glede iskanja zaposlitve. Veliko stvari, ki smo jih spoznali, pa bom lahko prakticirala tudi na drugih področjih življenja, npr. trebušno dihanje, tehnike sproščanja, ogrevanje glasilk, reševanje problemov itn. Zares koristna, zanimiva, poučna ter pozitivna izkušnja, ki vam jo toplo priporočam.”

Kaj bomo torej delali?

  • Preizkusili konkretne situacije preko igre vlog! (razgovori, telefonski klici)
  • Izboljšali svoje komunikacijske sposobnosti!
  • Spoznali nekatere tehnike za premagovanje stresa!
  • Krepili nekatere kompetence, ki so najbolj zaželene pri delodajalcih (proaktivnost, sodelovanje, iskanje rešitev, …)
  • Z drugimi iskalci zaposlitve boste delili in raziskali svoje poglede, pričakovanja in izkušnje!

Delavnice so izrazito interaktivne!

DATUMI ZAČETKOV IN POTEK DELAVNIC:

17.2. že minilo

14.4. že minilo

19.5. že minilo

8.9. PRIJAVE ODPRTE! Delavnica je razdeljena na dva dela, vmes pa je čas za refleksijo in individualno delo. Prvi del se prične v sredo, 8.9., in traja do petka, 10.9., drugi del pa se prav tako prične v sredo, in sicer 15.9., ter traja tudi do petka, 17.9. Skupno torej 6 dni. Predvidoma posamezna delavnica poteka od 8.30-10.30, po potrebi pa se dolžina delavnice tudi malo prilagodi.

KJE?

Delavnice potekajo v dvorani KULTURNEGA DOMA v TRZINU (kliknite za zemljevid)

V kolikor ukrepi za omejitev Covid-19 ne bodo dopuščali izvedbe v živo, bo delavnica potekala preko Zoom-a. Pridružite se lahko preko pametnega telefon, tablice, prenosnega ali namiznega računalnika, da le imate delujočo internetno povezavo.

DOBRODOŠLI V DVORANI KULTURNEGA DOMA TRZIN!