Azumovo poletje 2018


Poletje je čas za sprostitev, da damo možgančke “na off” in se odpočijemo od stresa in obveznosti, ki nas čakajo med letom. No, mi nismo pod stresom, počivamo pa tudi ne:)

dscn8076.jpg

Če smo lani ustvarjali gledališko zgodbo v romskem naselju Kerinov Grm (VEČ ) pa smo letos združili moči s SIMBIOZO in sodelovali pri delu organiziranih počitnic. Težko je reči, kdo je bil bolj navdušen, starši ali otroci, vsekakor pa smo tudi mi uživali z njimi, za zaključni nastop pa smo pripravili pravi gledališko-cirkuški spektakel, v katerem so otroci poskrbeli za marsikatero presenečenje in preobrat.

dav

S tem pa še nismo zaključili s poletnimi dejavnostmi – z malce okrnjeno mladinsko ekipo zamejskih Slovencev SPD Dobrač namreč pripravljamo novo komedijo, zato smo si privoščili petdnevni gledališki tabor ob reki Nadiži. Po dopoldanskih vajah smo se osvežili v prijetno hladni reki, popoldne spet pridno v akcijo, zvečer pa kaj drugega kot – žar. Super ustvarjalno poletje, ki ga sicer še ni konec, saj s fanti nadaljujemo priprave na premiero, ki bo predvidoma konec septembra.

Sproti pa se pripravljamo na novo sezono Mini dramske šole, kjer bomo zopet raziskovali neznane svetove, oziroma si jih bomo izmislili kar sami, pri tem pa bomo  predvsem spoznavali gledališki svet. VEČ o Mini dramski šoli

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.