Delavnica: Predstavi svoje ideje z učinkovitim in samozavestnim nastopom

Svoje ideje moraš velikokrat predstaviti svojim sodelavcem, šefu, stranki, razširjenemu teamu, ali pa kar vsem skupaj. Od tvoje sposobnosti prezentacije in nastopanja je lahko odvisno, ali bodo tvoje ideje slišane in sprejete, lahko peljejo tudi v napredovanje. Ampak kaj ko pride do treme, živčnosti, glas se zatrese, dih se pospeši, samozavest se zamaje. Koncentracija pade in predstavitev sicer odlične ideje ne navduši ciljnih oseb ali skupine.

Skupaj bomo premagovali tremo, se naučili nekaterih dihalnih tehnik, ki nam bodo v pomoč, ozavestili svoje telo, podprli svoj glas in se pripravili na to, da bodo naši nastopi učinkoviti in nam bodo pomagali k temu, da bomo lažje dosegli svoje cilje. Delavnice bo vodila izkušena moderatorka in mentorica Saša Hudnik. Pri svojem delu uporablja metode pomoči z umetnostjo, še posebej tehnike, ki so blizu tudi igralcem. Več o Pomoči z umetnostjo lahko izveste tukaj: Pomoč z umetnostjo v zavodu Azum

LOKACIJA IN CENIK:

Če so udeleženci posamezniki, se bodo delavnice odvijale v Trzinu, prostor priskrbimo mi. V kolikor je plačnik podjetje, se bodo aktivnosti odvijale v podjetju oziroma podjetje priskrbi ustrezen prostor glede na število udeležencev.

Št. udeležencevCena na osebo/h
individualna ura40 €
2-3 udeleženci20 €
4-6 udeležencev10 €
7 ali več udeležencev8 €

Delavnico lahko izvedemo v več sklopih, najmanjše število ur posameznega sklopa je 6 (za pridobitev najosnovnejši veščin).

Povpraševanje lahko oddate preko spodnje povezave in skupaj bomo našli rešitev, ki ustreza vam ali zaposlenim v vašem podjetju:

INFO IN KONTAKT

 

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.